Hur bokar man gruppträning? - klar

Du som medlem bokar din gruppträningsbiljett i din app. När du först loggar in i appen väljer du ”boka pass” i panelen längst ner:


Du kommer då till appens passbokning. Här finns alla pass listade dag för dag och det är härifrån du bokar. Första gången du använder funktionen behöver du ställa in dina filter för att det ska dyka upp pass som du kan boka. Du kan bland annat filtrera för stad, anläggning och träningskategori. Du hittar filter-funktionen längst upp till höger:


Du kan sedan boka in dig på ett pass direkt i listan, eller genom att klicka på passet och därifrån välja ”boka”.

När ditt pass är bokat kommer det att dyka upp direkt på din startskärm, där syns alla pass som är bokade eller som du står i kö till så att du har en enkel överblick:


Vill du avboka passet gör du det lika enkelt genom att klicka in dig på själva passet och därifrån välja ”avboka”.

När du sedan ska gå på själva passet behöver du checka in på gymmet i fråga för att använda din bokning. Detta kan du göra tidigast en timme innan passet börjar och du behöver befinna dig på själva gymmet för att göra det. Möjligheten att checka in på passet kommer att dyka upp automatiskt en timme innan passet börjar:


När du klickar på ”checka in” kommer appen att vilja att du scannar en qr-kod som finns uppsatt på gula skyltar inne på gymmet, ofta i närheten av reception eller utanför gruppträningssalarna.

När du har scannat qr-koden står du som incheckad i appen och du kan se din biljett till gruppträningspasset i appen, och det är också den du visar upp för gruppträningsinstruktören:


Här kan du läsa mer om vilka bokningsregler som gäller för våra gruppträningspass: Bokningsregler.

F24S Customer Service
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.