Vyer:
Vad innebär tjejgym?
Vissa av våra gym har en del där endast tjejer kan träna. Det är alltså ett gym i gymmet bara för medlemmar registrerade som kvinnor. Vi vill bidra till ett hälsosammare liv oavsett vem du är eller var du är ifrån och tjejgymmet är ett viktigt samt uppskattat koncept för att lyckas med det. Nästan alla våra gym har tjejgym, med några få undantag. Du kan filtrera på vår hemsida för att se vilka gym som har dem.
 
Vilken typ av utrustning erbjuder ni på era gym?
Vi har ett standardutbud för maskiner och utrustning på alla våra gym. Utrustning utöver denna kan variera beroende på gymmets storlek och inriktning, t.ex. om det är ett Group training gym eller X-court.
Klicka in dig på din lokala gymsida för att få en uppfattning av vad du kan förvänta dig på plats.
 
Vad har ni för typ av skåp?
Vi har skåp i olika storlekar både ute i gymmet och inne i omklädningsrummen som man låser med hänglås. Om du har glömt att ta med dig ett hänglås finns det att köpa i våra Selecta-maskiner som finns ute i gymmen på de flesta anläggningar.
 
Har ni wifi på era gym?
Alla våra gym erbjuder wifi. För att logga in på vårt wifi behöver du godkänna våra användarvillkor. Efter att du valt vårt wifi öppnas din webläsare automatiskt till en sida på vilken du kan scrolla längst ned och godkänna, så ha lite tålamod innan du klickar dig vidare bara. Sedan är det bara att surfa!
 
Öppet hus
Öppet hus är ett event där våra personal är på plats på gymmet, bjuder på lite gott tilltugg, och finns där för att svara på alla dina frågor och funderingar eller bara prata lite om träningen med dig. Du hittar ditt gyms specifika öppet hus-tider på vår hemsida. Välkommen!
 
Var hittar jag journumret?
Numret finner man på insidan av slussen, på anslagstavlan på de gym som har en anslagstavla samt på receptionens digitala skärmar på de gym som har digitala skärmar.

Notera att detta nummer endast ska användas vid jourärenden när man befinner sig på gymmet. Har man problem med inpasseringen vänligen besök gymmet när personal är på plats eller kontakta kundtjänst. Jouren kan inte hjälpa till med kundtjänstärenden utan då hänvisas man till personal på plats eller vår centrala kundtjänst på info@f24s.com

Är någon i livsfara ring 112.
 
Får jag ta med mitt barn till gymmet och finns det barnpassning?
Eftersom vi är obemannade stora delar av dygnet ställer detta stora krav på det personliga ansvaret, och därför har vi strikt 18-årsgräns på alla våra anläggningar. Vi värderar säkerheten högst, och därför är det inte tillåtet att ta med sig barn till gymmet. Eftersom vi vill erbjuda ett så bra pris som möjligt erbjuder vi tyvärr inte barnpassning.
 
Vilken musik spelas på gymmet?
Att spela musik som faller alla i smaken är inte lätt men vi gör vårt bästa. Dagens musik är därför baserad på popularitet och undersökningar där våra medlemmar fått säga sitt. 
 
Har ni bastu på era gym?
Nej, vi har inte bastu på våra gym, inte ens i Finland. Anledningen till detta är enkel - vi vill erbjuda ett så bra pris som möjligt.