Vyer:
Du som medlem bokar din gruppträningsbiljett i din app. När du först loggar in i appen väljer du ”boka pass” i panelen längst ner:
 
Du kommer då till appens passbokning. Här finns alla pass listade dag för dag och det är härifrån du bokar. Första gången du använder funktionen behöver du ställa in dina filter för att det ska dyka upp pass som du kan boka. Du kan bland annat filtrera för stad, anläggning och träningskategori. Du hittar filter-funktionen längst upp till höger:
Du kan sedan boka in dig på ett pass direkt i listan eller genom att klicka på passet och därifrån välja ”boka”.

När ditt pass är bokat kommer det att dyka upp direkt på din startskärm, där syns alla pass som är bokade eller som du står i kö till så att du har en enkel överblick:
 
Vill du avboka passet gör du det lika enkelt genom att klicka in dig på själva passet och därifrån välja ”avboka”.

När du sedan ska gå på själva passet behöver du checka in på gymmet i fråga för att använda din bokning. Detta kan du göra tidigast en timme innan passet börjar och du behöver befinna dig på själva gymmet för att göra det. Möjligheten att checka in på passet kommer att dyka upp automatiskt en timme innan passet börjar:
 
När du klickar på ”checka in” kommer appen att vilja att du scannar en qr-kod som finns uppsatt på gula skyltar inne på gymmet, ofta i närheten av reception eller utanför gruppträningssalarna.

När du har scannat qr-koden står du som incheckad i appen och du kan se din biljett till gruppträningspasset i appen, och det är också den du visar upp för gruppträningsinstruktören:
 
Bokningsregler
  • Du loggar in genom att använda den e-postadress du angav när du tecknade ditt medlemskap.
  • Du kan tidigast boka in dig på ett pass 96 timmar innan det startar och senast 15 minuter innan det startar.
  • Din biljett får du genom att checka in i vår app tidigast 60 minuter, och senast 10 minuter, innan passet startar.
  • Du kan som högst boka in dig på två pass per dag.
  • Du kan boka högst fem pass åt gången.
  • Om du inte har checkat in på passet tio minuter innan det startar släpps passet för drop in-biljetter som är öppna för alla.
  • Om du inte checkat in på ditt pass tio minuter innan det startar får du en varning. Efter tre varning blir du avstängd från att boka pass i 21 dagar. Du kan dock fortfarande boka drop in-pass
  • Är ett pass fullbokat kan du ställa dig i kö.
  • Varje pass har obegränsat antal köplatser.
  • Skulle en medlem med en ordinarie plats på passet avboka sig får den förste i turordning i kölistan ett mail att köplatsen övergått till en ordinarie plats och att medlem därmed är inbokad på passet.
  • En reservplats kan endast bli ordinarie fram till en timme innan passet börjar. Har en reservplats inte blivit ordinarie senast 1 timme innan försvinner bokningen automatiskt. Man kan fortfarande se sin reservplats men den blir aldrig en ordinarie plats när det är mindre än 1 timme kvar till passets start.
  • Det är ditt ansvar som medlem att följa din reservplats och kontrollera om du får en ordinarie plats (får du en ordinarie plats så gäller reglerna nedan).
  • Du som har fått en reservplats kan boka av din plats upp till 30 minuter innan passets start. Detta för att du ska hinna avboka om du får en ordinarie plats sent.