Varför höjer ni era priser?

Hej,  

Precis som många andra i vår bransch har vi inte undkommit att bli drabbade av pandemin och nuvarande omvärldssituation med ökade driftskostnader som följd. Vi har länge stått emot att ändra vårt medlemspris för våra befintliga medlemmar, men vi har nu nått en punkt där det inte längre är möjligt att fortsätta erbjuda en bra träningsupplevelse för alla våra medlemmar, utan en prishöjning. Trots detta erbjuder vi fortfarande några av marknadens mest prisvärda medlemskap.

Självklart hoppas vi att du stannar kvar som medlem hos oss även efter prishöjningen.

Precis som innan kommer ditt medlemskap att gälla på samtliga gym och gruppträning ingår alltid i medlemskapet. Ditt medlemskap kommer alltså att fungera precis som vanligt och om du betalar via autogiro kommer prishöjningen ske automatiskt.

Det nya priset för befintliga medlemmar gäller från 1/6 - 2022.

Om du väljer att säga upp ditt medlemskap senast den 31/5 - 2022 betalar du ditt nuvarande medlemspris fram till din sista träningsdag. Du har 2 månaders uppsägningstid.

Exempelvis, säger du upp ditt medlemskap 15:e maj, vilket innebär att du har kvar ditt befintliga pris fram till och med 15:e juli vilket också blir sista giltighetsdag.

F24S Customer Service (Uppdaterad )
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.