Säker träning och eget ansvar på gymmet - COVID-19.

Det är viktigt att du som tränar hos oss tänker på smittorisken och är noggrann med att följa de riktlinjer som finns uppsatta. Det handlar om ansvar och att skydda sina medmänniskor.

Detta kan du göra för att bidra till säker träning på gymmet:

• Rengör utrustning
Torka maskiner och träningsutrustning med desinfektionsmedel före och efter användning. På våra städstationer hittar du papper och sprayflaskor innehållandes ytdesinfektionsmedel (Dax Extra). Kom ihåg att först spraya på pappret och sen torka av utrusningen. Låt heller inte sprayflaskorna lämna städstationer – då kommer alla medlemmar lättare åt dem.

• Tvätta händerna
Tvätta händerna med tvål så ofta som möjligt, både inne och efter träning. Det kan också vara bra att ha med sig alcogel när man tränar. Du vet väl om att vi säljer tuber med alcogel i våra varuautomater?

• Håll avstånd
Tänk på att inte vara för nära andra medlemmar på gymmet. Detta kan kanske innebära att du måste göra dina övningar på en annan plats i gymmet än vanligt eller helt enkelt planera om din träningsrutin. Kom också ihåg att inte dela vattenflaska med någon annan.

• Byt om hemma
I dessa tider kan det även vara bra att byta om hemma, både innan och efter träning. Lås gärna in dina saker i våra skåp men försök att spendera så lite som möjligt i omklädningsrummet, detta för att minska smittspridningen.

• Stanna hemma om du är sjuk
Om du känner dig sjuk eller har minsta symptom så ber vi dig vänligen att stanna hemma och inte besöka något av våra gym. Detsamma gäller även för all vår personal, vi försäkrar dig om att alla som just nu jobbar hos oss är fullt friska.

Du kan läsa mer om våra åtgärder här.

Med vänliga hälsningar,
Fitness24Seven.
F24S Customer Service Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.