Kan jag frysa/pausa mitt medlemskap?

Vi kan absolut hjälpa dig med en frysning. I dagsläget har vi nedan alternativ för frysning.
- Upp till 12 månader för en engångskostnad på 199 kronor.
- Upp till 3 månader för en engångskostnad på 79 kronor (kan göras max 1 gång per år).
- Vid sjukdom/skada eller graviditet är det kostnadsfritt att göra en frysning om du visar upp ett intyg.

Du som har ett årskort:
- För att vi ska kunna hjälpa dig med frysning av årskort ber vi dig besöka någon utav anläggningar under bemannade tider. Så hjälper våra kollegor på gymmet dig vidare. Våra bemannade tider hittar du här: https://se.fitness24seven.com/vara-gym/se-vara-gym/

Du som har ett intyg:
Skicka intyget till kundtjänst på info@f24s.com eller besök din närmsta anläggning under bemannade öppettider: https://se.fitness24seven.com/vara-gym/se-vara-gym/

Du som har ett autogiroabonnemang:
- I dagsläget är det möjligt att frysa på distans via vår centrala kundtjänst. Gör vi det på distans kommer frysningsavgiften att debiteras via autogiro i slutet av månaden (precis som månadsavgiften) och det är viktigt att vi får ett skriftligt godkännande från dig. Du kan även göra detta på din närmsta anläggning. Våra bemannade tider hittar du här: https://se.fitness24seven.com/vara-gym/se-vara-gym/

För att göra en frysning på distans:

Skicka ett mejl till info@f24s.com där du exempelvis skriver:

''Jag önskar att frysa mitt medlemskap 6 månader, det är okej att ni debiterar frysningsavgiften på 199:- via autogiro''.

Du kan även uppge ett start och slutdatum för att få det med de exakta datumen du önskar.

Vid en frysning på distans så utgår vi från dagen då godkännandet kommer in till oss alternativt dagen vi mottar ditt intyg.

Övrig info:

En frysning kan alltså som mest löpa 12 månader åt gången. Efter frysningens slut aktiveras medlemskapet automatiskt igen.

Om frysningen sker precis i månadsskiftet eller efter att debiteringen för nästkommande månad redan har skapats kommer debiteringen ändå att genomföras och månaden som betalas för sparas som en kredit i form av sparade dagar till efter frysningens slut. Dessa dagarna läggs automatiskt på medlemskapet.

Notera att om frysningen gäller flera personer är det en avgift per medlemskap/medlem och vi behöver en bekräftelse per person.

Info om upptinande av medlemskap: Hur tinar jag upp frysning/fryst medlemskap?

OBS: Rapportering av detta inlägg kommer inte att besvaras, har ni en fråga får ni gärna skapa ett eget inlägg. Tack.


F24S Customer Service (Uppdaterad )
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.